ILMOITTAUDU: ITSE- JA VERTAISARVIOINNIN VIRTUAALITORI

6.5.2020 KLO 14.00-15.30

Kenelle?

Webinaarin kohderyhmänä ovat peruskouluopettajat.


Mitä?

KAARO Oulu järjestää 6.5.2020 klo 14.00-15.30 vuorovaikutteisen webinaarin liittyen itse- ja vertaiarviointiin peruskoulussa. Maksuton webinaari sisältää muutamia aiheeseen liittyviä asiantuntija-alustuksia sekä verkkovertaiskeskustelua. Webinaarin tavoitteena on tarjota peruskouluopettajille paitsi sytykkeitä oman arviointiosaamisen kehittämiseen, myös konkreettisia ideoita itse- ja vertaisarvioinnin toteuttamiseen. Pyrimme räätälöimään webinaarin aiheet osallistujien tarpeisiin sopiviksi, joten kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikä juuri sinua pohdituttaa itse- ja vertaisarvioinnissa tällä hetkellä.


Asiantuntijoina webinaarissa toimivat FT Sari Harmoinen ja FM Tiina Komulainen Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnasta.


Miten?

Webinaari järjestetään Zoomin välityksellä. Ilmoittautuneet saavat tarkemmat osallistumisohjeet ja ohjelman sähköpostiinsa ilmoittautumisajan päätyttyä. Fasilitoidut vertaiskeskustelut käydään Zoomin breakout roomeissa pienryhmissä. Näin mahdollistamme keskusteluun osallistumisen jokaiselle. Asiantuntijat ovat mukana pohtimassa pienryhmissä esiin nousevia arvioinnin kysymyksiä. Webinaaria ei nauhoiteta, vaan tilaisuudessa esiin nousseista teemoista tehdään lyhyt yhteenveto, joka jaetaan osallistujille jälkikäteen.


Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.4.2020 tämän linkin kautta.


Koulutus on osa KAARO-verkoston toimintaa ja sen rahoittaa OKM. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Yhteyshenkilö: Anna Nurmivuori / etunimi.sukunimi[at]oulu.fi / puh. 0294483696


SEURAA ARVIOINTITORIA FACEBOOKISSA
OTA YHTEYTTÄ: arviointitori@gmail.com
Arviointitori on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman KAARO-kehittämishankkeen Oulun osahankkeen ylläpitämä sivusto. Lisää KAARO-verkostosta ja Arviointitori -täydennyskoulutukset löydät KAAROn verkkosivuilta.